Autómentés

Balesetes, üzemképtelen járművek tréleres mentése és szállítása bel- és külföldön egyaránt.

Útdíj mentesen – NON STOP!

SAM_3943Vontatóautónk, MITSUBISHI PAJERO összkerék meghajtású 3300 kg vontatási össztömegű. Szállítható személyek száma 7 fő.

Egyedi építésű trélerünk 6 méter hosszú, 2,1 méter széles és 2,7 tonna terhelhetőségű. Billenthető, rámpái az autó méreteihez állíthatóak és 6 tonnás elektromos csörlővel szerelt.

Autómentésre van szüksége? Hívjon minket!

További képek megtekintéséhez látogasson el a Galéria menüpontba.

 

 

Megbízható autómentő a nehéz helyzetekre

AutómentésMindenkivel előfordult már, hogy autója lerobbant vagy egy durrdefekt, esetleg baleset következményeképpen mozgásképtelenné vált. Ilyenkor tudjuk, hogy autómentőt kell hívnunk. Ám nem ritka, hogy a szakszerű segítségre órákat kell várnunk, majd a kiérkezés után szembesülünk vele, hogy abból a pénzből, amiért elszállítják autónkat, akár a javítás egy részét is meg lehetett volna oldani.

Megbízható, gyors és tapasztalt autómentőt keres, akik a legkülönfélébb esetekben is szakszerűen elszállítják autóját? Akkor ne keressen tovább! Non-stop autómentő szolgálatunkra számíthat a bajban! Bármikor hívhat minket és mi rövid időn belül kiérkezünk Önhöz, készen arra, hogy elszállítsuk autóját! Az ország egész területén tevékenykedünk, de akár még külföldön történt esetekhez is hívhat minket! Kifejezetten erre a célra tervezett trailerünkön a legtöbb autó típus biztonságosan és szakszerűen szállítható, még rossz útviszonyok között is!

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező cég vagyunk, így bízhat benne, hogy autóját a legnagyobb körültekintéssel fogjuk kezelni a szállítás során!

Ha autója cserbenhagyta

fecofuvar.hu.16augSajnos még a legjobb gépjárművel is előfordulhat, hogy valami meghibásodik benne, és nem tud tovább menni. Még rosszabb, ha baleset miatt szorul kényszerpihenőre, és autója nem tud mozdulni. Ilyen esetekben a helyben történő, hozzá nem értők által végzett javítások helyett egy megbízható autómentőre van szükség!

Sajnos egy elakadás esetén sokan inkább azzal próbálkoznak, hogy hátha segít valaki, hátha találnak egy olyan embert, aki meg tudja javítani az autót helyben és megússzák szervizköltségeket. Ez azonban nem a jó megoldás, hiszen egy szakszerűtlen javítás utólag még több gondot okozhat! Előfordulhat, hogy az autó balesetveszélyessé válik miatta, vagy a javítás közben keletkezik még nagyobb kár. Ilyenkor a megspórolni kívánt összegnek a többszörösébe is kerülhet a szervizelés. Kerülje el ezt, válassza autómentési szolgáltatásunkat! Non-stop autómentést vállalunk bel- és külföldön egyaránt, elérhető, korrekt áron.

Ha autómentőre van szüksége, keressen minket bátran, megbízható munkatársaink Önnek is segítenek!

A legváratlanabb helyzetekben FecóFuvar!

A legváratlanabb helyzetekben FecóFuvar!Jól tudjuk, minden, ami elromolhat, el is fog romlani. Nincs ez másként a személygépjárművek esetében sem. Ráadásul mindig akkor történik meg a baj, mikor a legkevésbé számítanánk rá. Az autómentés korunk mindennapi tevékenysége.

Egy megbízható autómentő segítségével a legváratlanabb helyzetekből is kikeveredhetünk. Milyen esetekben szükséges az autómentés?

  • Defekt – Sok esetben ez helyben orvosolható, ha birtokunkban van a kellő tudás (esetleg a műszaki könyv) és a szükséges eszközök. Ellenkező esetben mindenképpen kérjen autómentést, mielőtt még nagyobb baj származna belőle!
  • Motorhiba – Van, hogy egyszerűen felforrósodik a hűtővíz, esetleg más apró hiba merül fel, melyet akár telefonos segítséggel sikerülhet kiküszöbölni. Ha azonban nagyobb a baj, hívjon megbízható szakembert!
  • Kisodródott, felborult vagy karambolos gépjármű
  • Más, ismeretlen eredetű műszaki hiba

Bármilyen probléma merül fel, a FecóFuvar segítségére van! Hívjon minket bizalommal, a nap bármely szakaszában, hiszen non-stop autómentéssel várjuk!

Biztonságban a téli utakon

Biztonságban a téli utakonJeges eső, havas eső, ónos eső, hó – télen sajnos ilyen formában találkozhatunk a vízzel a szabadban, az autósok legnagyobb kárára. Az utak ebben az időszakban sokkal veszélyesebbek, még úgy is, hogy lassabban, óvatosabban próbálnak közlekedni a vezetők. Aggódunk úton lévő szeretteinkért is.

Ha mégis megtörténik a baj, nem árt, ha megvan egy autómentő telefonszáma, amin azonnali segítséget kérhetünk. Nem mindig van lehetőség mobilinternet használatára, ezért érdemes elmenteni egy-egy elérhetőséget. Sajnos bármikor kisodródhat az autó, elakadhat a hóban, a hideg miatt megmakacsolhatja magát a motor. Minden ilyen esetben szükségünk lehet autómentőre.

Mi non-stop autómentés szolgáltatásunkkal garantáljuk Önnek, hogy baj esetén a lehető leggyorsabban segítségére sietünk! Mentse el még ma telefonszámunkat, hogy legyen megoldás a kezében, és így bármilyen időjárás esetén felkészültebben indulhasson útnak! Balesetmentes közlekedést, és szerencsés érkezést kívánunk Önnek télen is!

Lerobbant az autója? Ne essen pánikba, hívjon profi autómentőt!

autómentésTermészetes, hogy az emberek azonnal kétségbeesnek, ha probléma merül fel gépjárművükkel kapcsolatban utazás közben, legfőképp akkor, ha egy kietlen részen vagy az autópályán lerobbannak a kocsival, azonban, ha profi autómentőre bízza magát, a kezdeti pánikot hamar elfelejtheti!

Autómentő csapatunknak egyik legfontosabb célkitűzése, hogy bárhol, bármikor segítő kezet nyújtson a bajba jutott ügyfeleknek. Ehhez viszont az Ön közreműködésére is szükség van, amihez csak annyi kell, hogy feljegyezze elérhetőségeinket, hiszen az autópályán nem biztos, hogy lehetősége lesz elérni a világhálót, így sokkal egyszerűbb, ha már azonnal tudja hívni telefonos elérhetőségünket.

Az autómentéshez használt eszközparkunk rendkívül fejlett, így, ha minket választ, biztos lehet benne, hogy magas minőségű szolgáltatást vehet igénybe, és gépjárműve a szállításkor biztonságban lesz.

Ha további információkra lenne szüksége autómentés szolgáltatásunkkal kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elakadt utazás közben? A megoldás az autómentő!

Elakadt utazás közben? A megoldás az autómentő!Autómentésre előbb-utóbb mindenkinek szüksége lehet, aki autóval közlekedik az utakon. Ilyenkor mindig jól jön a gyors és szakszerű segítség. Nemcsak autók, de például kisbuszok is kerülhetnek szorult helyzetbe egy utazás alkalmával.

Csoportos utazásokon, kirándulásokon a nagyobb családok, barátok, utastársak gyakran bérelnek kisbuszt, és azzal tesznek meg kisebb-nagyobb távolságokat. A busszal is megeshet, hogy útközben lerobban, defektet kap, tönkremegy benne egy alkatrész, ilyenkor többnyire autómentésre van szükség. Hiába van a kisbuszban szerszámosláda, az előírásoknak megfelelő pót alkatrészek és felszerelés, korántsem biztos, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy megoldja a helyzetet.

Forduljon hozzánk bizalommal, és hívjon minket, ha megbízható autómentőre van szüksége! Mi azonnal elindulunk, hogy a segítségére siessünk és lehetőség szerint minél hamarabb tudják folytatni a megkezdett utazást. A lerobbant, sérült buszt elvontatjuk a legközelebbi műhelybe, és ott megkezdődhet a javítás!

Válasszon minket, ha váratlanul autómentőre van szüksége, ne vesztegeljen az út mentén fölöslegesen! Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, és segítséget kérhet!

Autómentés a legnagyobb forróságban is

autómentésSokan a jeges utakon való vezetéstől rettegnek, pedig sajnos a balesetek nagy része a nyári hónapokban történik. A kánikulában a sofőrök türelmetlenebbek, a forgalom is gyakran nagyobb bizonyos szakaszokon, no meg az autót is megviselheti a forróság, így könnyen megtörténhet a baj. Ilyenkor nincs más megoldás, mint egy megbízható autómentőt hívni.

A nyári autómentések oka sok esetben az, hogy a hűtőrendszer adja fel a küzdelmet. Időnként nézzük meg, hogy van-e elég folyadék a rendszerben, és amennyiben nincs, mielőbb pótoljuk! Ha a motor ennek ellenére melegszik, az a hűtőradiátor hibájáról árulkodik. A másik fontos dolog, amire nyáron kiemelten figyeljünk, az a fékfolyadék! Ha lejárt az élettartama, ne használjuk tovább, ilyenkor már könnyen felforr, és nem tudja a hatását kifejteni!

Nyaralás közben lerobbant az autója, és nem tudja, mi a hiba? Forduljon hozzánk bizalommal a nap 24 órájában autómentésért! Cégünk belföldön és külföldön egyaránt végez autómentést, ezért elérhetőségeinket érdemes feljegyezni!

Share Button

Facebook