Üdvözöljük  a szállítás világában.

Célunk a megbízhatóság ,pontosság  , hatékony munkavégzés .  Ahhoz , hogy jól tudjunk dolgozni , megfelelő  autómentőre van szükség .Ezért vásároltuk egy új , 0 km es  vontatót / Toyota Hilux / , szem elött tartva a megbízhatóságot és utasaink kényelmét. Azúj autómentő vontatása 3.3 Tonna , 5 személyes  és ingyenes Wifi vel van felszerelve .  Autómentés Nagykanizsán , bérautó kiszállítás lehetőséggel , hogy Ön  gondtalanul tudja folytatni az útját . Üdvözlettel : Lendvai Ferenc

Az ágdarálást bízza csapatunkra!

A zöld területeken bokrok, sövény és fák nőnek, amiket rendszeresen kell metszeni. Az eltávolított gallyak és ágak elősegítik az egészségesebb és gondozottabb növények megtartását. Nem utolsó sorban pedig a biztonságosabb zöld terület fenntartásához is hozzájárulnak. A sérült, beteg, korhadt vagy túlburjánzott növényekről el kell távolítani a veszélyessé vált részeket. Az ágak és gallyak eltávolítás azonban még csak a munka első fázisát jelenti. A metszésből, vágásból származó nyesedéket zöldhulladéknak hívjuk, amit még fel kell dolgozni.

A zöldhulladék elégetése ma már nem elfogadott módszer, hiszen az ártalmas a környezetre. Az égetés során olyan égéstermék kerül ugyanis a levegőbe, ami fokozza a légszennyezést és rákkeltő hatású is. A zöldhulladék elégetése további kockázatot is rejt magában, mert a nem megfelelően kontrollált égetésből könnyen tűz keletkezhet. Mi a biztonságos és szabályos megoldás a zöldhulladék feldolgozására? Az ágdarálás ilyen, jól bevált módszer.

Az ágdarálást erre a célra tervezett berendezésekkel végzik el. Az ágdarálásra alkalmas berendezések üzemeltetése és kezelése szakember feladata. A mi cégünktől is rendelhet profi ágdarálást, amennyiben szeretné a kerti, zöld területen összegyűjtött zöldhulladékot ledaráltatni.

Az ágdarálás során a zöldhulladék egy aprítón megy keresztül és faapríték, illetve faforgács lesz belőle. Nincs szükség arra, hogy kézzel, fűrésszel, metszőollóval fáradtságos és időigényes módon tördelje, vágja kisebb darabokra a fát és az ágakat.

Mit lehet kezdeni az ágdarálásból keletkező aprítékkal? Az aprítékot többféle módon is fel lehet dolgozni, illetve újra lehet hasznosítani. Egyrészt készülhet belőle gyújtós a fatüzelésű kályhákba, kandallókba és így meg lehet vele spórolni a tűzifa egy részét. Másrészt készülhet belőle talajtakaró a fák, bokrok alá, ami védi a növényeket télen a fagytól, javítja a vízfelvételt és megakadályozza a gyomok terjedését, valamint kerti ösvényekre, virágágyásokba is leszórható, mert nagyon dekoratív. Végül az ágdarálásból származó zöldhulladékot komposztálni is lehet, ezáltal pedig a kert gondozására fordítani azt.

Keressen minket elérhetőségeinken és rendeljen ágdarálást kedvező áron!

Az autómentő Nagykanizsán és környékén a csapadékos idő áldozatait is kimenti!

A nyári szabadság ideje alatt nagyobb a forgalom az utakon. Különösen hétvégén növekszik meg a járművek száma, gyakori, hogy dugók is kialakulnak a népszerűbb kiránduló helyek felé vezető utakon. A nagy melegben könnyebben következnek be balesetek vagy éri károsodás az autókat. Ilyenkor sok dolga akadhat egy autómentéssel foglalkozó vállalkozásnak. Természetesen az év többi részében is van mit csinálni, mert minden évszaknak megvannak azok a jellemzői, amik az autósoknak kihívást jelentenek.

Ősszel és télen nem a magas hőmérséklet vagy a nagy tömeg jelenti a veszély forrást, hanem a csapadék. Lehet eső vagy hó, de jég is, ami aláhullik és az utakon többféle akadályt állít az autók számára. Az autómentőnk Nagykanizsán várja azoknak a hívását, akik autóba ülve félúton elakadtak és szükségük van segítségre. Forduljon bizalommal nagykanizsai autómentőnkhöz és a segítség hamarosan érkezik!

A nagykanizsai autómentőnk éjjel és nappal, szó szerint állandóan készenlétben áll. Több éves tapasztalattal rendelkezünk az autómentésben, a gyakorlat mellett a szükséges engedélyek is a birtokunkban vannak. Jól felszerelt gépparkkal, minden járműhöz praktikus vontatóval rendelkezünk, ami garantálja, hogy senkit és semmit ne kelljen az út szélén hagyni.

Az őszi és a téli csúszós utak, a vízzel telt kátyúk és a rosszabb látási viszonyok mind azt eredményezhetik, hogy az út során balesetbe keveredik az autós. Vannak olyan helyzetek, amikor egyedül nem lehet megoldani a problémát. Ha az autó nekiment egy fának, belecsúszott az árokba vagy ütközött egy másik autóval, akkor a nagykanizsai autómentőnk segítségével hamarabb kerül autószerelő műhelybe.

A nagykanizsai autómentőnk kimenti Önt és az autót a szerencsétlen helyzetből. A gyors reagálásunknak köszönhetően Ön gyorsan kezdheti intézni a szükséges ügyintézést. Forduljon bizalommal a nagykanizsai autómentőnkhöz elérhetőségeinknek, ha Somogy megyében, Zala megyében vagy a környéken jár! A cégünk és csapatunk senkinek nem mond nemet, viszont mindenkit kiment!

Autómentő szolgáltatás Zala és Somogy megyében!

Egy autó gyakorlatilag bármikor produkálhat olyan hibát, ami miatt az út szélére kényszerül, és helyben nem javítható. Ilyen esetekben nincs más lehetőség, mint autómentőt hívni, és elszállítani egy szervizbe, ahol orvosolják a problémát.

Számtalan hiba okán kerülhetünk az autónkkal a leállósávba, amelyek egy része a helyszínen is kijavítható, a többségükhöz viszont segítségre van szükség. A defekt az előbbi kategóriába tartozik, hiszen egy kerékcsere után gond nélkül folytatható az út, csupán azt kell észben tartani, hogy a pótkerék megfelelő állapotba hozásához a későbbiekben fel kell keresni egy gumiszervizt. Ha viszont a futómű, vagy a motor környékén van a hiba, az már biztosan nem javítható az út szélén állva, így mindenképpen autómentőre lesz szükség.

Érdemes az ehhez hasonló helyzeteket felkészülten fogadni, és ha olyan helyet keresünk fel, amely a megszokott mozgáskörzetünktől távol esik, az útvonal mentén elérhető autómentő szolgáltatók telefonszámait feljegyezni. Ez napjainkban is fontos, mivel a mobilinternet nem érhető el mindenhol, még akkor sem feltétlenül, ha van térerő. Ilyenkor telefonálni még tudunk, ám a telefonszámok előkeresése már problémás lehet, ha nem érjük el az internetet.

Amennyiben az Ön útja Zala és Somogy megyéken át vezet, érdemes feljegyeznie elérhetőségeinket, hogy probléma esetén el tudja érni autómentéssel foglalkozó vállalkozásunkat! Ha az autó az út szélére kényszerül, a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezünk, és amennyiben lehetséges, elhárítjuk a hibát, ha pedig nem, akkor a legközelebbi, Ön által megjelölt autószerelő műhelybe szállítjuk. Több partnerrel is rendelkezünk, akik szükség esetén javítják autója hibáját, a munkadíjuk pedig kedvező, ahogy a miénk is, így emiatt sem kell majd aggódnia.

Ha kérdése lenne autómentési szolgáltatásainkkal, illetve árainkkal kapcsolatban, valamint természetesen probléma esetén forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, kollégáink éjjel-nappal fogadják hívását!

Autómentés: hogy ne legyen problémás az utazás

Autómentésre nem csak a mindennapok, de a nyaralás során is szükség lehet. Nyilvánvalóan nem szeretünk erre gondolni, hiszen ez az egy-két hét az év legjobban várt időszaka, amikor mindennek tökéletesnek kellene lennie, ám sajnos előfordul, hogy az oda-, vagy visszaúton történik valami olyasmi, ami miatt az autómentő hívása az egyetlen megoldás.

Az autómentő segítséget nyújt, ha baleset történik, mivel ilyenkor - az esetek nagy többségében - az autó nem alkalmas a további közlekedésre. Ám nem csak ebben az esetben számíthatunk az autómentéssel foglalkozó szakemberek segítségére, hanem lerobbanás esetén is, sőt, gyakorlatilag bármikor, amikor nem tudunk tovább haladni a járművünkkel. Lehet ez akár egy olyan helyzet is, amikor kifogy az üzemanyag, és minden civilizációtól távol vagyunk, bár ebben az esetben azért lehet találni más kiutat is a csávából.

Bármilyen jellegű is a probléma, ami miatt meg kell szakítania az utazását, keressen bennünket bizalommal, és amint lehetséges, elindulunk autómentőnkkel, kihúzzuk Önt a bajból, és nemsokára folytathatja az utat! Modern, karbantartott járművekkel és tapasztalt munkatársakkal állunk rendelkezésére a hét minden napján, 0-24 óráig, vagyis bármikor adódik gondja az autójával, ránk számíthat!

Elsősorban Nagykanizsán és környékén dolgozunk, ám kérésre az ország bármelyik pontján segítünk Önnek, sőt, ha arra van szükség, akár a határokon túlról is hívhat bennünket! Gyakran segítünk a bajbajutott autósokon Horvátországban, Csehországban, Szlovákiában, illetve Ausztriában, amelynek díját minden esetben előre közöljük, így nem érheti Önt meglepetés; utólagos díjakat sosem számolunk fel! Bennünk tehát nem csak az autómentés kapcsán bízhat, de az anyagiakat tekintve is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését autómentő szolgáltatásunk iránt, mentse el telefonszámunkat, hogy mindig kéznél lehessünk, ha pedig szüksége lenne autómentésre, akkor bárhol és bármikor is történik a baj, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Autómentés Nagykanizsán felkészült és profi szakemberekkel!

Nincs annál rosszabb, amikor a semmiből egy baleset résztvevőivé válunk. Ami az előbb még nyugodt és kiszámítható volt, az egy csapásra félelmetessé és bizonytalanná válik. Az autómentés Nagykanizsán ilyen helyzetekben is segítséget nyújt a bajba került autó tulajdonosoknak.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha baleset áldozata lett és az autója már nem működőképes és vegye igénybe az autómentést Nagykanizsán! A mentéshez megfelelően felszerelt gépparkkal rendelkezünk, tehát a helyszínről gond nélkül el tudjuk szállítani autóját a meghatározott autószerelő műhelybe. Az autószállítás Nagykanizsán kedvező áron és nagy rutinnal történik. Ennek köszönhetően Ön a lehető leggyorsabban gondoskodhat arról, hogy az autója jó kezekbe kerüljön és Ön el tudja hagyni a baleset helyszínét.

Az autómentés Nagykanizsán profi módon zajlik, ezt szavatolja a jól felszerelt, széleskörű igényekhez alakított gépparkunk is. Az autómentéshez, illetve autószállításhoz használt trélerünk úgy van kialakítva, hogy szinte bármilyen súlyú és nagyságú járművet könnyedén lehet vele szállítani. Az autómentés Nagykanizsán egyedi építésű trélerrel történik, ezért meg tudunk birkózni a nehéz helyzetekkel is. A járművek felpakolása és a szállítása is gyors és fennakadásoktól mentes. Az autómentés Nagykanizsán az összes ügyfelünk számára sikeres, hiszen a felkészültségünknek köszönhetően nem jelent akadályt az út jellege, a jármű típusa, a fennálló szituáció vagy pedig a helyzet súlyossága sem.

A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén el tudja érni csapatunkat, ha bajba jutott! Hívjon minket azonnal autómentéshez Nagykanizsán, ha elakadt út közben és mi érkezünk késlekedés nélkül! Az autómentés Nagykanizsán kétségtelenül velünk a legeredményesebb és a legegyszerűbb!

A helyszínen felpakoljuk a meghibásodott vagy balesetes járművet és a megadott helyszínre szállítjuk a nagy teherbírású trélerünk segítségével. Ön hamarosan már intézheti is a javíttatást és szükség esetén a jármű pótlását az utazása folytatásához!

Autómentés 0-24 h: ne tegye ki magát felesleges veszélynek!

Autóval lerobbanni, balesetet szenvedni sosem jó dolog és a legkevésbé sem jön jókor. Különösen kellemetlen élményben lehet része annak a sofőrnek és utasainak, akiket a semmi közepén, az időjárás szeszélyeinek kitéve lep meg a balszerencse. Szerencsére az autómentés 0-24 h ilyenkor is a segítségére van minden autósnak, aki hozzánk fordul.

Keressen minket bizalommal, ha utazás közben állt le az autója vagy valamilyen baleset érte! Elkezdett esni, kitört a vihar vagy óriási kánikula tombol, hatalmas a szél és sehol senki, akitől segítséget kérhetne? Az időjárás akár még külön veszélyt is jelenthet, ezért ne induljon útnak egyedül, inkább hívjon segítséget!

Hívja a 0-24 h autómentést és ne tegye ki magát még nagyobb veszélynek! Amint lehet elindulunk és kihúzzuk a csávából. Ön és az autója, valamint az utasai pedig hamarosan biztonságban lesznek és nemsokára folytathatják az utat egy másik járművel vagy más módon. A 0-24 h autómentésről bővebb tájékoztatásért hívjon minket a megadott elérhetőségeink egyikén!

Autóbérlés Nagykanizsán! Utazzon szabadon autóval!

Amikor a szép idő már tartósan jelen van, akkor nem szívesen ücsörgünk a négy fal között. Kirándulni szeretnénk, kimenni a természetbe és élvezni a jó időt. Utazni autóval a legegyszerűbb, hiszen kötetlenebb és gyorsabb. Autóval el lehet kerülni a zsúfolt helyeket, a tömegközlekedésre sem kell ráfanyalodni.

Az autóbérlés Nagykanizsán kedvező áron elérhető mindenkinek, aki nem rendelkezik saját autóval vagy jelenleg nem tudja a saját járművét használni. Ha a városban vagy a környéken él, az autóbérlés Nagykanizsán egy nagyon jó lehetőség arra, hogy kötetlenül és szabadon mozoghasson.

Azt tervezi, hogy kiruccan a családdal a Balaton partjára? Távol a sok embertől és a hétköznapoktól? Esetleg valamilyen kötelezettségnek, elintéznivalónak kell a végére járnia? Bármilyen okból is van szüksége a kötetlen közlekedésre, az autóbérlés Nagykanizsán az Ön céljait szolgálja!

Keresse cégünket bizalommal és tájékozódjon az autóbérlésről a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, illetve személyesen!

Autómentés Zala megyében: ha defektje van segítünk!

Amikor a szép idő már tartósan jelen van, akkor nem szívesen ücsörgünk a négy fal között. Kirándulni szeretnénk, kimenni a természetbe és élvezni a jó időt. Utazni autóval a legegyszerűbb, hiszen kötetlenebb és gyorsabb. Autóval el lehet kerülni a zsúfolt helyeket, a tömegközlekedésre sem kell ráfanyalodni.

Az autóbérlés Nagykanizsán kedvező áron elérhető mindenkinek, aki nem rendelkezik saját autóval vagy jelenleg nem tudja a saját járművét használni. Ha a városban vagy a környéken él, az autóbérlés Nagykanizsán egy nagyon jó lehetőség arra, hogy kötetlenül és szabadon mozoghasson.

Azt tervezi, hogy kiruccan a családdal a Balaton partjára? Távol a sok embertől és a hétköznapoktól? Esetleg valamilyen kötelezettségnek, elintéznivalónak kell a végére járnia? Bármilyen okból is van szüksége a kötetlen közlekedésre, az autóbérlés Nagykanizsán az Ön céljait szolgálja!

Keresse cégünket bizalommal és tájékozódjon az autóbérlésről a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, illetve személyesen!

Autómentés Nagykanizsán is gyorsan!

Amikor az ember az út szélén ragad, természetes, hogy szeretné mihamarabb megoldani a problémát. Az autó általában mindig akkor robban le, amikor sietnénk valahova vagy amikor a lehető leghamarabb szeretnénk hazaérni. Ilyen esetben fontos, hogy a segítség gyorsan megérkezzen, ezért érdemes egy megbízható cég elérhetőségét elmenteni. Ha az ország dél-nyugati felénél akadt el, akkor a legjobb, ha minket hív, ugyanis cégünk biztosítja a gyors autómentést Nagykanizsán is!

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért a hívást követően igyekszünk azonnal útnak indulni Önért. Modern, karbantartott eszközökkel és tapasztalt munkatársakkal állunk rendelkezésére, ezért biztos lehet benne, hogy megoldjuk a problémát! A rövid időn belül történő autómentés Nagykanizsán sem lehetetlen! Szolgáltatásunk nem csak gyors, hanem megfizethető, korrekt árszínvonalú is.

Ha szeretné igénybe venni az autómentést Nagykanizsán, a legjobb helyen jár! Hívjon minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, és már indulunk is Önért!

Facebook