Üdvözöljük  a szállítás világában.

Célunk a megbízhatóság ,pontosság  , hatékony munkavégzés .  Ahhoz , hogy jól tudjunk dolgozni , megfelelő  autómentőre van szükség .Ezért vásároltuk egy új , 0 km es  vontatót / Toyota Hilux / , szem elött tartva a megbízhatóságot és utasaink kényelmét. Azúj autómentő vontatása 3.3 Tonna , 5 személyes  és ingyenes Wifi vel van felszerelve .  Autómentés Nagykanizsán , bérautó kiszállítás lehetőséggel , hogy Ön  gondtalanul tudja folytatni az útját . Üdvözlettel : Lendvai Ferenc

Autómentés Zala megyében: ha defektje van segítünk!

Az autós közlekedés kellemes és gyors módja annak, hogy eljussunk egyik helyről a másikra, rövidebb, hosszabb távolságokat tegyünk meg. Munkaügyben vagy nyaralni, ügyet intézni, rokont látogatni így a legpraktikusabb. Azonban könnyen válhat tortúra egy utazásból, például egy váratlan defekt miatt. Hiába az odafigyelés, ha a kocsi ráfut valamire az úton, amit pedig a kerekek bánnak. Ha éppen Zala megyében jár, kérje egy megbízható autómentő segítségét, és vegye igénybe az autómentést Zala megyében!

Az autómentés Zala megyében a defektet kapott járművek számára is kimagasló minőséget biztosít, ha a mi csapatunkat értesíti a vészhelyzetről. Korszerű vontató autóval és egyedi trailerrel felszerelkezve visszük autóját szerelő műhelybe, és természetesen nem hagyjuk hátra sem Önt, sem pedig az utasait! Az a célunk, hogy Ön minél előbb meg tudja oldani a váratlan problémát.

A autómentés Zala megyében velünk egyszerű, gyors és mindenekelőtt hatékony. Ha defektje vagy más műszaki problémája van, ne vesztegeljen az út mentén, hanem hívjon minket bizalommal!

Autómentés Nagykanizsán is gyorsan!

Amikor az ember az út szélén ragad, természetes, hogy szeretné mihamarabb megoldani a problémát. Az autó általában mindig akkor robban le, amikor sietnénk valahova vagy amikor a lehető leghamarabb szeretnénk hazaérni. Ilyen esetben fontos, hogy a segítség gyorsan megérkezzen, ezért érdemes egy megbízható cég elérhetőségét elmenteni. Ha az ország dél-nyugati felénél akadt el, akkor a legjobb, ha minket hív, ugyanis cégünk biztosítja a gyors autómentést Nagykanizsán is!

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért a hívást követően igyekszünk azonnal útnak indulni Önért. Modern, karbantartott eszközökkel és tapasztalt munkatársakkal állunk rendelkezésére, ezért biztos lehet benne, hogy megoldjuk a problémát! A rövid időn belül történő autómentés Nagykanizsán sem lehetetlen! Szolgáltatásunk nem csak gyors, hanem megfizethető, korrekt árszínvonalú is.

Ha szeretné igénybe venni az autómentést Nagykanizsán, a legjobb helyen jár! Hívjon minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, és már indulunk is Önért!

Facebook