Üdvözöljük  a szállítás világában.

Célunk a megbízhatóság ,pontosság  , hatékony munkavégzés .  Ahhoz , hogy jól tudjunk dolgozni , megfelelő  autómentőre van szükség .Ezért vásároltuk egy új , 0 km es  vontatót / Toyota Hilux / , szem elött tartva a megbízhatóságot és utasaink kényelmét. Azúj autómentő vontatása 3.3 Tonna , 5 személyes  és ingyenes Wifi vel van felszerelve .  Autómentés Nagykanizsán , bérautó kiszállítás lehetőséggel , hogy Ön  gondtalanul tudja folytatni az útját . Üdvözlettel : Lendvai Ferenc

Autómentés Nagykanizsán is gyorsan!

Amikor az ember az út szélén ragad, természetes, hogy szeretné mihamarabb megoldani a problémát. Az autó általában mindig akkor robban le, amikor sietnénk valahova vagy amikor a lehető leghamarabb szeretnénk hazaérni. Ilyen esetben fontos, hogy a segítség gyorsan megérkezzen, ezért érdemes egy megbízható cég elérhetőségét elmenteni. Ha az ország dél-nyugati felénél akadt el, akkor a legjobb, ha minket hív, ugyanis cégünk biztosítja a gyors autómentést Nagykanizsán is!

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért a hívást követően igyekszünk azonnal útnak indulni Önért. Modern, karbantartott eszközökkel és tapasztalt munkatársakkal állunk rendelkezésére, ezért biztos lehet benne, hogy megoldjuk a problémát! A rövid időn belül történő autómentés Nagykanizsán sem lehetetlen! Szolgáltatásunk nem csak gyors, hanem megfizethető, korrekt árszínvonalú is.

Ha szeretné igénybe venni az autómentést Nagykanizsán, a legjobb helyen jár! Hívjon minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, és már indulunk is Önért!

Facebook