Költöztetés

Költöztetési kisokos: tanácsok a gördülékeny folyamatért

nagykanizsai költöztetésMinden ember életében elérkezik a pont, mikor költözködni készül, sőt, van, akinél ez többször is előfordul az évek során. A rutinosabbak már tisztában vannak vele, hogy milyen intézkedéseket kell eszközölni ahhoz, hogy a költözés folyamata gördülékeny és stresszmentes lehessen, segítségünkkel pedig a kezdő költözködők is esélyt kaphatnak a nyugodt, precíz és problémamentes költözéshez!

  • A dobozokat mindig címkézzük fel, így ugyanis biztosak lehetünk benne, hogy nem fogjuk összekeverni őket, valamint így a költözködés során egyből a megfelelő helyiségbe rakhatjuk azokat.
  • A törékeny tárgyak dobozát mindig tömjük ki valamilyen anyaggal, elkerülve így az esetleges baleseteket, valamint célszerű nagybetűvel ráírni a dobozra, hogy törékeny tárgyakat tartalmaz.
  • Akár nyilvántartási rendszert, listát is létrehozhatunk, melyre minden tárgyat és dobozt tételesen felírunk, majd a már elpakolt, elszállított tételeket kipipáljuk.
  • Fontos, hogy olyan időpontot válasszunk a költözéshez, mikor elegendő szabadidővel rendelkezünk, így nincs szükség a kapkodásra.

Természetesen a megbízható és segítőkész költöztető cég kiválasztása is elengedhetetlen, nagykanizsai költöztetés esetén pedig mi vagyunk a legjobb választás!

 

Költözni csak okosan: A csomagolás

Költözni csak okosan: A csomagolásMinden költözés nehéz. Nem csupán azért, mert új életet kezdünk valahol máshol, de azért is, mert az egész addigi életünket kell becsomagolnunk.

 Hogyan is kezdjen hozzá? Először is nem mindegy, hogy mit hogyan és mibe csomagol. A karton dobozok használata klasszikus dolog, de nem bírnak el mindent. Mielőtt elkezdődik a költöztetés, alaposan ragassza le az aljukat és ossza el a nehezebb könyveket, tárgyakat, amiket dobozokba pakol. A zsákokba kerüljenek a ruhák, ezeket aztán könnyen be lehet szuszakolni az autóba anélkül, hogy megsérülnének.

Érdemes szobáról-szobára haladni és az együvé tartozó dolgokat egy helyre csoportosítani, hogy később ne kelljen órákat keresgélni a költöztetést követően, a kicsomagolás közepén. A szekrények, fiókok csak úgy szállíthatóak, ha leragasztjuk őket, mielőtt kocsira rakjuk, így nem okoznak balesetet. A háztartási gépekből le kell engedni a vizet, áramtalanítani kell őket és a zsinórokat összecsavarni.

További tanácsokért keressen minket bizalommal, illetve hívjon, ha költöztetésre van szüksége Nagykanizsán!

 

Precíz, pontos költöztetés a Fecófuvarral!

Precíz, pontos költöztetés a Fecófuvarral!Költözni sokak számára rémálomnak tűnhet, hiszen egy rövid időre minden kifordul a négy sarkából, a megszokott napi rutint pakolás, csomagolás, hurcolkodás váltja fel. Egy régi lakás, egy megszokott környezet minden részletét fel kell számolni, és az utolsó szálig át kell szállítani az új helyre.

Mégis van arra mód, hogy a költözést gyorsan és egyszerűen letudja, mint ahogyan egy sebtapaszt húz le az ember. Nem kell más hozzá, csak egy megbízható költöztető cég! Ebben tudunk mi segíteni!

Forduljon hozzánk bizalommal, és oldja meg velünk a költözést zökkenőmentesen! Miért érdemes éppen hozzánk fordulnia? Sok éves tapasztalatunk garantálja, hogy Ön nem fog csalódni a szolgáltatásinkban. Minden ügyfelünknek precíz és pontos költöztetést biztosítunk, ahol az események gördülékenyen történnek, a bútorok pedig sértetlenek maradnak.

Keresse fel bátran költöztető cégünket, és a megadott elérhetőségeinken egyeztethet időpontot profi, precíz, pontos költöztetéshez!

 

Share Button

Facebook