Teherfuvarozás

Teherfuvarozás, daruzás, költöztetés

Vállalkozásunk közel 20 éve tevékenykedik teherfuvarozás, daruzás, költöztetés területén. Úgy gondoljuk, hogy 20 év tapasztalata többet jelent minden referenciánál, így bátran állíthatjuk, hogy a teherfuvarozás, áruszállítás terén nem érhet minket meglepetés.

Ügyfeleink igényeit felmérve rendelkezésre állunk ponyvás, darus, valamint billenőplatós autókkal.

Vállalunk:

  • Költöztetést Nagykanizsán, Magyarországon és az Európai Unió tagországaiban. A költöztetés szükség szerint rakodással vagy rakodók nélkül is történhet, utóbbi esetben csak az autót biztosítjuk.
  • Billenőplatóval ömlesztett áru, például homok, sóder, beton, murva, törmelék szállítását. A teherautó 3 m3 ömlesztett áru szállítására alkalmas, a platóméret 4 x 2 méter.
  • Darus autóval palettás áruk, gépek, berendezések, oszlopok, roncsautók szállítását. A daru emelése 1,5 tonna, nyúlása 4 méter, a teherautó platója 4 x 2,2 méter.

IVECO DAILY 65 C 15 típusú teherautónkkal vállalunk teherfuvarozást belföldön. Teherautónk 1,5 tonna emelésű daruval és három oldalra billenthető felépítménnyel rendelkezik.

Felépítmény mérete: 3,8 méter hosszúságú és 2,2 méter széles.

Vállaljuk gépek, berendezések, ömlesztett, raklapos áruk daruzását és szállítását.

Ha igénybe szeretné venni teherfuvarozási szolgáltatásunkat, kérem keressen minket elérhetőségeinken!

További képek megtekintéséhez látogasson el a Galéria menüpontba.

 

 

SAM_3927

Egy megbízható költöztető ismérvei

Minden ember életében elérkezik az idő, hogy új helyszínen kénytelen tovább folytatni mindennapjait. A költözés számtalan nehézséggel jár, sokszor idegőrlő, stresszes folyamat, melyet egy megbízhatatlan költöztető csak tetéz. De miről ismerhető fel egy megbízható teherfuvarozó cég?

  • A költözetés egy roppant komplex folyamat, ezért magas fokú precizitást igényel
  • Pontosságról – ismerik a várost és pontosan betartják a határidőket
  • Alkalmazkodási képességről – igazodnak az ügyfél igényeihez
  • Szakértelemről
  • Rátermettségről és az alapos ismeretekről
  • Türelemről

Többek között ezekkel a tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy profi teherfuvarozó cégnek. Mindemellett természetesen a szolgáltatásaik minősége és kedvező árfekvése is dominál.

Ha Ön is életének egy olyan szakaszába érkezett, ahol az optimális költöztetés kulcsfontosságú, és szeretné megbízható szakemberekre bízni, ne habozzon, keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén! Megbízható és tapasztalt munkatársaink állnak rendelkezésére!

Költöztetés

Share Button

Facebook